Drogpolitisk ungdomskonferens
Nyheter

Drogpolitisk ungdomskonferens

Publicerat 9 augusti 2024

Drogpolitisk konferens för unga aktiva i politiken

Varmt välkomen till Drogpolitisk konferens för unga aktiva i politiken! 

Tycker du också att det pratas mycket ”om” drogpolitik men att vi inte har så många platser att faktiskt prata drogpolitik? Då har du kommit rätt! Vi står inför en omvälvande tid där droger är en het fråga i politiken, med ett splittrat EU i frågan, och en omvärld som bryter ny mark. Få en unik möjlighet att träffa andra unga i åldern 15-30 år för att träffas och prata om alkohol och narkotika. 

På plats kommer det att finnas panelsamtal, föreläsare, debatter och diskussioner. Men vi tror inte på en konferens där vissa bara får lyssna, därför kommer vi ha samtal där du kan vara med. Vill du hålla i ett gruppsamtal eller har du ett ämne som du vill diskutera med andra? Anmäl då det så ska vi försöka placera det i schemat!

Alla drogpolitiskt engagerade och intresserade mellan 15 och 30 år är välkomna, men som deltagare måste du ställa dig bakom demokrati och solidaritet. Vi behandlar alla lika och med respekt.

Konferensen börjar den 21 september kl 10 och slutar kl 17. Konferensen anordnas av UNF – Ungdomens Nykterhetsförbund. På plats kommer bjudas på lunch och fika. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här: